среда, 29 апреля 2020 г.

Завдання на 30.04
Літературне читання. Редьярд Кіплінг " Казки для дітей"


Редьярд Кіплінг народився 30 грудня 1865 р в Бомбеї. Коли майбутньому письменникові виповнилося п'ять років, батьки вирішили відправити його в англійський пансіон. Через 7 років його відправили на навчання в Девонське училище. Саме там юний Кіплінг почав писати невеликі розповіді.Батько, вражений талантом сина, визначив його як журналіста в редакцію "Громадянської і військової газети". Його твори почали видаватися і продаватися в 1883 р.
У Лондоні відбулося знайомство Кіплінга з американським редактором У. Бейлстіром. Приблизно в цей же час письменник створює такі чудові твори для дітей, як "Книга джунглів" і "Друга книга джунглів".
У 1897 р світ побачила повість Кіплінга "Відважні мореплавці". У 1899 р, перебуваючи в Південній Африці, Кіплінг познайомився з символом англійського імперіалізму, С. Родсом, і написав один з найсильніших своїх романів, "Кім". Приблизно в цей же час була написана ще одна чудова дитяча книга, "Казки Старої Англії".

Оповідання  Редьярда Кіплінга «Рікі-Тікі-Таві» про маленького, але дуже хороброго мангуста, який переміг двох лютих кобр.
 Казка " Слоненя"
Ріккі-Тіккі-Таві



З цими творами ви можете познайомитися за цими посиланнями:

Українська мова. 
Виконайте завдання за посиланням!!!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnlbPbvVHl8Quz_39iaKfvUSEjjmVbBjk2B4QHE5YPhxaI4A/viewform

Природознавство
Природні зони України.
Прочитайте статтю в підручнику с. 132-134. 
Перегляньте відеоурок.





Комментариев нет:

Отправить комментарий

П"ятниця 08.09.2023 МИСТЕЦТВО Інструктаж з б/ж. Пейзаж. Створення композиції "Смачний урожай" ( акварель) Діти, пригадайте пр...